Torrente Tecno Industrial, l’empresa de parallamps mes antiga del mon…. 5 generacions… des de 1860…

En la celebració del 150 aniversari volem retre un homenatge i reconeixement als fundadors i continuadors d’aquest projecte empresarial. Des de l’inici de l’empresa, ja s’han succeït quatre generacions de la Família Torrente.

L’esforç i el treball de totes les persones que han treballat a l’empresa, junt amb els seus clients, proveïdors i col·laboradors, és el que ha permès arribar a la fita dels 150 anys.

Son molts els canvis succeïts: en la societat, en la política, guerres mundials i civil, etapes de creixement i de crisis, que sens dubte, han afectat a la vida de l’empresa. Quan  l’empresa va iniciar la seva activitat, la industria tant sols estava a l’inici del seu desenvolupament, pel que calia ser innovadors, en un món on tot requeria un esforç més important que en la actualitat: les comunicacions, la maquinaria, el transport, la seguretat, res era com ara.

Tecnològicament, , també s’ha fet un pas de gegant en el que l’empresa s’ha adaptat, oferint en l’actualitat productes i serveis d’última generació, per satisfer la demanda actual del mercat.

Es molt difícil reflectir i resumir aquest segle i mig d’història, però el que es segur, es que aquests 150 anys, son plens de il·lusions, treball, esforços, de moments de dificultats, i també de moments de creixement. L’esperit emprenedor i de superació, son els que han donat continuïtat en aquest projecte.

Gràcies a tots els que ho heu fet possible

PARARRAYOS TORRENTE TECNO INDUSTRIAL
Marquès de Barberà, 21 – 08001 Barcelona – Tel.: 93 318 06 44 – Fax.: 93 318 65 71 – info@torrente.cat